Monday, May 28, 2012

Gossip

"Ikatan persahabatan tak dikira dengan berapa lamanya kita berkawan dengan mereka". Quote yang sesuai untuk entry kali ni. Aku nak cerita pasal seseorang ni, Relax r bukan nak mengutuk pon. Orang dia kecik, lebih kecik dari adik aku, comel-comel je macam budak sekolah. Tapi dah masuk U. Cita-cita dia tinggi sampai aku adorable aku dibuatnya. Perkenalan kami tak begitu lama dan kenal pon dari BF dia yang salah sorang kawan aku kat kolej. Tapi sedikit persamaan aku dengan dia *ala cam geng2 gitu* buat aku dengan dia rase macam dah lama kenal. Kami pon bukan selalu lepak sebab rumah kami jauh-jauh. Dia kat Utara dan aku kat Selatan. Satu hari tu dia post something pasal aku kat blog dia lagipon dia kaki blog tak macam aku.kehkehkeh. terkejut sampai speechless aku dibuatnya. Aku terharu sampai aku menangis sebab seorang kawan yang aku baru kenal appreciate aku macam tu *lagi pon time tu aku tgh emo sikit*. Start dari tu kami keakraban kami Alhamdulillah.. Sehingga sekarang kami still contact. Berkawan dan berbuat baik la dekat semua. Sebab semua tu tak merugikan pon. Alhamdulillah, Allah kurniakan aku slh seorang sahabat yang baik. Semoga dia dapat capai apa yang dia inginkan.


She is Eila Ratu :)

p/s: InsyaAllah, if ada masa aku akan bercerita lagi

1 comments:

eilaratu said...

Thanks dear : )
I will always there for you